Usluge
24 01

Usluge

VD Mašinske Instalacije d.o.o. Sarajevo je kompanija koja se na tržištu nalazi od 2007. godine.Smješteni smo u ulici: Stupska D1, Ilidža, Sarajevo. U neposrednoj blizini Gazprom pumpe na Stupu.

Osnovna djelatnost firme je postavljanje, popravljanje i obnavljanje svih vrsta instalacija za centralno grijanje,vodovodnih instalacija,kao i klima uređaja. Svakodnevno poslujemo na području Sarajeva, a veće poslovne projekte obavljamo i na području cijele Bosne i Hercegovine.

VD Mašinske Instalacije d.o.o. Sarajevo su u potpunosti opremljene za izvođenje takvih radova te kvalitetno obučenim kadrom. Na polju radova za koje nismo pokriveni vlastitim zaposlenicima i opremom imamo kvalitetne kooperante s kojima ostvarujemo višegodišnju saradnju.

Naši mladi,ali stručni majstori u svom radu uvažavaju sve izvedive želje klijenata, prateći najnovije tržišne trendove u struci. Firmu čini tim od 18 visokokvalificiranih radnika koji uvijek imaju najbolje rješenje za Vas. Oni nisu samo stručno osposobljeni, već raspolažu i višegodišnjim radnim iskustvom u svim radovima koje izvodimo. Članovi našeg tima redovito prolaze dodatne tečajeve za postavljanje,osposobljavanje i servisiranje svih vrsta instalacija u području vodovoda, kanalizacije, grijanja, ventilacije i klimatizacije.

Pratimo razvoj tehnologije i novosti na tržištu te posjeduju najmoderniju tehnologiju alata za izvođenje radova kao sto su Wurt,Hilti,Bosh.

Osim toga, povjerenje naših klijenata opravdavamo i time što posjedujemo i sve potrebne licence i dozvole što ih struka zahtijeva za izvođenje navedenih instalacija.Za privatne kuće, stanove ili poslovne prostore, velike stambene i poslovne objekte,

Naš tim je tu za Vas: nudimo cjelovita rješenja od najmanjih intervencija do izrade kompleksnih projekata.

Prepustite Vaše instalacije u naše ruke – u nas se možete pouzdati!